Woolrich: Geweldige jas en overal mee te combineren!

woolrich jasIk heb vorige maand een hele mooie Woolrich jas bij Pauw.com gekocht. Ik was namelijk al een tijdje op zoek naar een goede “tussenjas” om de tijd tussen warme zomerdagen en koude en regenachtige winterdagen te overbruggen. Na een tijdje rondkijken ben ik uiteindelijk voor de W’s Charlotte Bomber gegaan van Woolrich. Deze jas in de kleur Outdoor Khaki is echt mijn lievelingsjas geworden. Sinds ik deze jas heb, draag ik eigenlijk niks anders meer! Wat ik zo leuk aan deze jas vind, is dat ik hem overal mee kan combineren. Hij past helemaal bij mijn kledingstijl (casual chic) en staat superleuk op bijvoorbeeld een jeans en mijn favoriete sneakers.

De reden waarom ik dit bomberjack overal mee kan combineren komt denk ik door de kleur. De beige/khaki kleur past namelijk helemaal bij mijn kleurenpalet. Ik houd enorm van lichte kleuren en natuurtintjes in mijn garderobekast omdat deze een zachte uitstraling geven. Ik draag deze Woolrich jack dus bijvoorbeeld met lichtblauwe denim en witte sneakers als ik lekker de stad inga, maar combineer de jas ook gerust met een bloemetjesjurk en bruine vintage laarzen. Ik heb gemerkt dat de jas echt overal leuk bij staat, dus wat mij betreft was het een zeer goede aankoop. Ik heb de jas nu pas een maand, maar kan je nu al zeggen dat ik er absoluut geen spijt van heb! Woolrich is namelijk geen goedkoop merk en ik heb dan eerst ook getwijfeld of ik deze jas wel moest kopen. Nu ik de jas heb, draag ik hem bijna elke dag en ben ik er nog steeds heel erg blij mee. Ik heb er ook al veel complimentjes over gehad van verschillende mensen. De kwaliteit van de jas is trouwens ook heel goed en dit kan je onder andere zien aan de afwerking van de jas en de stof zelf. De jas is gemaakt van een lichtgewicht materiaal, maar voelt tegelijkertijd ook enorm luxueus aan. Het is echt de perfecte jas voor de nazomer, herfst en/of lente, dus je kunt hem voor een groot deel van het jaar gewoon aan!