Tandartsen

U wilt uw stralende glimlach terug?

Het is onvermijdelijk dat op gegeven moment in uw leven uw glimlach er minder stralend uit komt te zien. U hoeft hier echter absoluut geen genoegen mee te nemen! Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek bij Kleinsman Dental Center en zorg ervoor dat u uw stralende glimlach weer terugkrijgt. U vindt het Kleinsman Dental Center over de grens in het Duitse Bocholt, maar ook in Naarden staat een kliniek van deze top tandarts en zijn team van specialisten. U bent in beide klinieken altijd welkom voor een intake gesprek. Richard Kleinsman en zijn team zorgen er altijd voor dat nieuwe klanten zich gelijk op hun gemak voelen. Geen klinische omgeving waar u maar klant nummer zoveel bent, maar juist een omgeving waar u uzelf meteen op uw gemak zult voelen.

De top facings van Kleinsman Dental Center
Het Kleinsman Dental Center maakt gebruik van speciale, zelf ontwikkelde facings om uw tanden er weer ala vanouds uit te laten zien. Bij een facing wordt uw eigen tand niet bewerkt. De facing wordt door de technici van Kleinsman op maat voor u gemaakt, waarna deze perfect over uw tand heen past. Zo komt uw tand er weer helemaal als nieuw uit te zien en hoeft u niet bang te zijn dat er onherstelbare schade aan uw eigen tanden wordt aangebracht. De facings van Kleinsman heten KL2-facings en werden door Kleinsman en zijn team zelf ontwikkeld. Elk van deze facings kan in uw mond geplaatst worden op de originele plek, in de originele stand en met de oorspronkelijke kleur. Zo heeft u de glimlach weer terug waar u vroeger zoveel indruk mee maakte!

Patiƫnt worden bij Kleinsman Dental Center
Op de website van Kleinsman Dental Center, kleinsman.de/nl, vindt u meer informatie over deze kliniek. Hier staat ook de contactinformatie die u nodig heeft om een vrijblijvende afspraak te kunnen maken voor een gratis intake gesprek. Ook vindt u op onze site voorbeelden van patiƫnten van Kleinsman, van hoe ze er uitzagen voordat ze bij Kleinsman werden behandeld, en daarna. Laat uzelf op kleinsman.de/nl overtuigen van de expertise en passie van Richard Kleinsman en zijn team!