Behandeling

Tanden herstellen met facings

Bijzonder tevreden over het Kleinsman Dental Center. Niet alleen zijn alle behandelingen die er al heb laten uitvoeren van een hoge kwaliteit en uitstekend verlopen, bovendien is de samenwerking tussen de tandartsen, de mondhygiƫntistes en mezelf top. Vanaf ik aanbeland ben bij Richard Kleinsman en zijn Dental Center heb ik eigenlijk geen problemen meer gekend met mijn gebit buiten dat ik door een val een stuk tand ben kwijtgeraakt.

Op aanraden van de artsen van het Kleinsman Dental Center heb ik dat stuk tand laten herstellen met behulp van een facing. Leuk was dat ik heel wat tips en raad meekreeg voor de verzorging van mijn hele gebit en het niet enkel over de facing ging. Ik ben daarnaast ook nogal een babbelkous en heb denk ik een paar duizend vragen gesteld aan de behandelende arts. Deze bleef zonder morren een antwoord geven en stond me dan ook vriendelijk en deskundig te woord.

Het hele gebouw zelf straalt ook echt professionaliteit uit en ook wel belangrijk: is gemakkelijk te bereiken. Niet zo irritant als uren moeten zoeken waar je nu eigenlijk moet zijn en dan nog een half mensenleven kwijt te spelen aan het zoeken naar parkeerplek. Zo niet bij het Kleinsman Dental Center: gemakkelijk terug te vinden en plaats genoeg om de auto kwijt te geraken. Binnenin is het een modern en strak gebouw dat eigenlijk echt uitstraalt wat je terug kunt vinden: een professionele aanpak die aan de voorgrond van innovatie staan. Eerlijk waar: nog nergens anders heb ik sommige van de technieken gezien die ze bij het Kleinsman Dental Center gebruiken.