Sportschoenen die als pantoffels zitten!

Ik heb laatst weer nieuwe schoenen bij Gorillawear.com besteld, want deze stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje. Mijn vriendin heeft namelijk ook hele mooie schoenen van dit merk en zij is er superblij mee. Zelf ben ik voor de Brooklyn Knitted Sneakers in de kleur Roze/Wit gegaan, want deze staan heel leuk bij mijn zwarte sportlegging en tanktop. Bovendien houd ik wel van knalkleurtjes voor tijdens het sporten, want dat motiveert mij extra om helemaal tot het naadje te gaan.

Een ding kan ik je wel alvast vertellen: de Gorilla Wear sneakers zitten heel lekker! Ik doe veel verschillende soorten sport en de sneakers stellen me absoluut niet teleur. Of ik nu aan het squashen, spinnen, dansen of hardlopen ben: sinds ik die nieuwe sneakers heb, lijkt het alsof ik harder ga dan normaal! Waarschijnlijk zit dit effect tussen mijn oren, maar wat ik ermee wil zeggen is dat de schoenen echt heerlijk als pantoffels zitten. De schoenen zaten eigenlijk vanaf het begin al helemaal goed. Ik krijg soms namelijk blaren van nieuwe schoenen, maar dat was bij deze sneakers dus gelukkig niet het geval. Ik zit er zelfs over te denken om nog een paar schoenen van Gorilla Wear te kopen, want naast het feit dat ze lekker zitten, vind ik ook dat ze er heel leuk uitzien. Ik heb ze laatst onder een spijkerbroek en sweater gedragen naar mijn werk en ik kreeg van twee collega’s al complimentjes. Ze vonden mijn sneakers heel erg mooi! Voor mijn werk moet ik veel staan en lopen, dus dan is het wel zo fijn om comfortabele schoenen aan te doen. Ik denk dus dat een extra paar sneakers voor buiten de sportschool een goede aanvulling op mijn schoenencollectie is. Ik ga wel voor een neutrale kleur zoals zwart, want die vind ik wat eleganter als ik ze naar mijn werk aandoe.