Sportief sweat shirt

Of het regent of niet, Nienke is verzot op buitensport. Twee keer in de week volgt ze een bootcamp in de buitenlucht. Daarnaast loopt ze ook nog twee keer per week hard. Ze is dus een fanatieke sportster. In de zomer is het vrij simpel: gewoon een korte broek en top aan en klaar. In het najaar en in de winter wordt het wat lastiger, want wat trek je dan precies aan?

Nienke gaat via webshops op zoek naar de ideale sportkleding. Ze komt uit op gorillawear.com. Daar ziet ze een verassend aanbod sweat shirts. Zoveel kleuren, maten en prints. Echt leuk! Ze roept haar broer Niels erbij. Niels houdt namelijk ook erg van buitensporten. Allebei gaan ze op zoek naar het ideale sweat shirt. Uiteindelijk bestelt Nienke wel vijf stuks en haar broer Niels drie stuks.

Naast het vele sporten werkt Nienke 32 uur als verpleegkundige. Voor haar is het dus prettig dat ze niet naar een sportwinkel hoeft. Het scheelt enorm in tijd dat ze via een webshop kan bestellen. En stel dat een sweat shirt toch tegenvalt, dan heeft ze de mogelijkheid om binnen 14 dagen te retourneren. Geen reistijd en toch de mogelijkheid om te ruilen of retourneren. Daarnaast is het fantastisch dat Gorillawear in veel landen levert.Ze plaatst samen met haar broer snel de orders bij gorillawear.com.

De volgende dag komt Nienke uit haar werk. Haar moeder kan haar verassen, want er is een pakketje binnengekomen van Gorillawear. Op de website staat vermeld dat de bestelling binnen 24 uur geleverd wordt en deze belofte is waargemaakt. Nienke gaat enthousiast passen. Ook Niels wordt verrast met zijn nieuwe sweat shirts. Nienke is over vier sweat shirts helemaal tevreden. Een sweater retourneert ze. Niels houdt alles. De retour wordt naar volle tevredenheid afgehandeld. En tijdens het buitensporten heeft Nienke telkens een afwisselende outfit dankzij de sweat shirts van Gorillawear. De sweat shirts bieden warmte en comfort. Zo zijn er dus weer blijde en tevreden klanten met sweat shirt van Gorillawear.