Algemeen

Richard Kleinsman

Hoewel Richard Kleinsman na te hebben afgestudeerd begin jaren 90 behoorde tot de orde van de gewone artsen, merkte hij als snel dat zijn echte passie lag bij het esthetische aspect van de tandheelkunde. Hij had immers een oog voor de kleinste details, was geobsedeerd door het perfecte gebit en zou dan later ook samen met zijn broer Bertho het Kleinsman Dental Center oprichten, waardoor de kennis die ze beiden al jarenlang verkondigd hadden tijdens lezingen duidelijk vorm zou aannemen.

Het Kleinsman Dental Center

Het centrum is tegenwoordig, jaren na de oprichting, nog steeds een bloeiend bedrijf dat in heel wat landen actief is. De gedetailleerde manier van werken en de focus op een persoonlijke service weerspiegelen niet enkel waar het in de zakenwereld om draait, maar representeren eveneens de prioriteiten in de discipline. Het Dental Center streeft ernaar de tandheelkunde een niveau hoger te tillen en het ideaal dat Richard Kleinsman voor ogen heeft te realiseren.

Het esthetisch ideaal

Richards Kleinsman’s passie voor de esthetische tandheelkunde geeft perfect weer hoe belangrijk een gezond en goed uitziend gebit is. Tanden zijn immers gevoelig en kunnen dan ook het slachtoffer worden van bacterie en vervuiling, waardoor de kleur verandert, er slijtage optreedt of tanden scheef gaan staan. Door middel van bijvoorbeeld facings, waarmee oneffenheden worden weggewerkt, en implantaten die bedoeld zijn om ontbrekende tanden mee op te vullen, wil Richard Kleinsman zorgen voor een optimale verzorging en uitstraling van het gebit.

Ervaringen


Eindelijk prioriteit
Weet je wat het grote probleem met heel wat tandartsen is? Die gigantisch lange wachttijden. Je maakt een afspraak en tegen dat het jouw beurt is voor eindelijk behandeld te worden is het al zo erg geworden dat er vaak niets anders op zit dan de tand te trekken. En dan zit je met de kosten voor een implantaat door niets anders dan te moeten wachten. De schrik sloeg me dan ook om het hart toen ik een paar maand terug tandpijn begon te krijgen. Na heel wat rondbellen slaagde ik er uiteindelijk in om prioriteit te krijgen bij het Kleinsman Dental Center.

Ik mocht meteen op intake gesprek gaan en er werd echt goed geluisterd naar me. Al na de eerste stap door de deur had ik er een positief gevoel bij en dat is niet echt veranderd. Niet alleen kon ik er snel terecht en zijn ze bij het Kleinsman Dental Center zeer flexibel maar bovendien is het persoon echt ontzettend vriendelijk. Ze zouden zich echt in twee hakken om bij te dragen aan een aangename sfeer voor de klant.

Bij een tandarts is sfeer en vertrouwen voelen dan wel leuk maar het spreekt natuurlijk voor zich dat het belangrijkste de behandeling zelf is. Tot mijn grote opluchting was ook dat een winnaar van formaat. Alles werd me duidelijk uitgelegd en niets last meer gehad. Op nog geen week tijd heb ik gebeld met mijn klachten over tandpijn en lag ik al op de stoel. Wat een service.

– Frank-Jan


Tanden gebleekt bij Richard Kleinsman
Al sinds kinds af aan ben ik een soort van verslaafd aan die zure matten. Ik at die zo vaak. Helaas heeft dit er wel voor gezorgd dat mijn tanden flink wat te verduren hebben gehad. Zo zijn mijn tanden erg geel, is het tandglazuur meer dan kapot en heb ik veel erosie, wat inhoudt dat ik dus erg gevoelig ben voor gaatjes.

Schaamte
Ik vond het moeilijk om met mijn probleem naar de tandarts te gaan. Ik heb altijd het gevoel alsof erosie en gaatjes door teveel snoepen iets is dat echt voor kinderen is. Maar ik begon steeds meer te merken dat mijn tanden mij echt in de weg zaten. Als ik ’s ochtends koffie dronk kon ik de hitte niet aan. Ik wilde er dus echt iets aan doen.

Richard Kleinsman
Toen ontdekte ik Richard Kleinsman. Hij zag er uit als een hele betrouwbare, eerlijke tandarts dus ik besloot online een afspraak te maken. Iets dat best wel makkelijk was. Ik had een hele aardige tandarts en samen stelden wij een plan op om mijn tanden weer gezond te maken.

Meerdere afspraken
Uiteindelijk ben ik meerdere keren naar de kliniek geweest. De tandarts heeft mijn gaatjes gevuld en een soort laagje over mijn tanden aangebracht zodat ik minder snel gaatjes krijg. Ook heeft ze mijn tanden gebleekt, zodat ik niet meer zoveel last heb van de schaamte voor mijn gele tanden. Ik kan iedereen de kliniek van Richard Kleinsman aanraden als je goede, snelle zorg wil!

– Laura