Review Kleinsman.de

Mijn tanden waren altijd een grote onzekerheid van mij. Ik durfde niet met open mond te lachen. Mijn tanden hebben altijd al een gelige gloed gehad en jarenlang roken heeft het ook niet veel goeds gedaan. Ik had besloten om te investeren in mijn gebit en wilde mijn tanden laten bleken. Na veel onderzoek online vond ik de praktijk van kleinsman.de. De website sprak mij direct uit. Het had een professionele uitstraling en bood veel informatie over de procedure. Ik nam vervolgens contact op en kon al snel terecht.

Dag en nacht verschil

De behandeling werd mij stap voor stap uitgelegd en ik ging met een gerust hart de stoel in. De behandeling was volledig pijnloos. Toen ik de spiegel voor mij kreeg wist ik niet wat ik zag. Opeens had ik stralend witte tanden. Het was een mooi moment. Iets waar ik altijd al onzeker over was, was nu voorbij. Ik ben erg te spreken over het resultaat, maar ook over de service. Ik werd goed geholpen en geïnformeerd. Ik kan kleinsman.de zeker aanraden. Zij leveren de beste service, voor een goede prijs. Ik kan weer met open mond lachen.