Makelaar Duitsland voor de beste Duitse koopwoningen

Duitsland populair als woonland
Een groeiend aantal Nederlanders heeft in de afgelopen jaren de stap gemaakt om een woning in Duitsland te kopen. Wellicht loopt u ook met plannen rond om in Duitsland te gaan wonen en/of werken. Er zijn in elk geval tal van goede argumenten om naar het land van onze oosterburen te emigreren. Doe dat wel met een ervaren makelaar die de Duitse woningmarkt op zijn duimpje kent. Wij van Oostmakelaardij.nl zijn zo’n expert. Oostmakelaardij is de meest ervaren Nederlandse makelaar die in Duitsland actief is. Onze makelaars weten precies hoe ze qua prijs en kwaliteit het onderste uit de kan moeten halen als het aankomt op een woning in Duitsland kopen. Maar waarom zou u Ć¼berhaupt naar Duitsland emigreren? Wat maakt wonen over de grens zo aantrekkelijk?

Duitse huizen zijn relatief voordelig
Een groot pluspunt van de Duitse woningen die u via Oostmakelaardij.nl kunt kopen, is de scherpe prijs. Vergeleken met de Nederlandse woningprijzen zijn de Duitse koopbedragen zeer voordelig. Dit komt vooral omdat Duitsland veel meer grondoppervlakte heeft en doordat de grond niet door tussenhandelaren is opgekocht en doorverkocht.

Hoge kwaliteit bouwmaterialen en veel ruimte
Duitse huizen staan in heel Europa bekend vanwege de hoge kwaliteit van deze woningen. Over het geheel genomen zijn woningen in Duitsland sterker en van beter materiaal gemaakt dan huizen in Nederland. Daarnaast is een voordeel van de huizen bij onze oosterburen het feit dat ze groter en ruimer zijn. U krijgt dus meer en beter woongenot voor een lagere prijs. Ideaal toch?

Betere voorzieningen krijgt u bijna nergens
In Duitsland is het maatschappelijk en economisch leven van hoge kwaliteit. Zo zijn de salarissen in Duitsland dik in orde. Heeft u een of meer kinderen, dan ontvangt u veel meer kinderbijslag dan in Nederland. Als u drie kinderen heeft, dan bedraagt de maandelijkse toelage ongeveer 650 euro per maand. Dat is 3 tot 4 keer zo hoog als in Nederland. Maar ook andere zaken zijn prima geregeld. Denk aan de hoogstaande gezondheidszorg, het goede onderwijs en de lage brandstofkosten. Ten slotte spreken ook de cultuur en natuur in Duitsland veel Nederlanders aan. Prachtige bergen, bossen en rivieren bieden een vrij en natuurlijk gevoel. En Duitsers staan bekend als vriendelijke en correcte mensen.

Vind uw ideale woning
Via de professionals van Oostmakelaardij.nl vindt u snel een betaalbare, grote en mooie Duitse woning. In de door u gewenste regio. Neem nu contact op met ons en wij helpen u verder!