Review

Klant voor het leven

Door mijn angst voor de tandarts heb ik in voorgaande jaren mijn gebit behoorlijk achteruit laten gaan. Nou liep het een goed jaar geleden echt de spuigaten uit en heb ik besloten om toch maar even terug naar de tandarts te gaan. Mijn oog viel, na wat onderzoek online, op het Kleinsman Dental Center van Richard Kleinsman.

Met een bang hartje maakte ik een afspraak (wat trouwens echt wel vlot kan en voor mij een groot pluspunt is) om te horen wat het verdict zou zijn over mijn gebit. Het intake gesprek stelde mij echter wel echt meteen op mijn gemak. Het was Richard Kleinsman zijn broer Bertho die het intake gesprek deed en de man toonde meteen dat hij bijzonder oprecht was en veel humor bezat. Zo was hij niet bang om recht door zee me te laten weten dat ik echt wel veel te lang had gewacht met langs te komen. Er was heel wat mis met mijn gebit!

Inmiddels zijn de vele gaten die er waren en de afgebroken tanden volledig hersteld en opgeknapt zodat ik weer kan lachen. Het mag dan ook duidelijk zijn dat ik echt niet meer van plan ben nog van tandarts te veranderen. Ik ben nu een keer of 6 op afspraak geweest bij het Kleinsman Dental Center en elke afspraak was bijzonder professioneel geregeld en bovenal was iedereen altijd heel erg vriendelijk. Een klant voor het leven!