Review

Eenvoudige intake, simpele ingreep

Omdat ik ergens in een roddelboekje had gelezen dat er wat bekende landgenoten hun tanden lieten doen door Richard Kleinsman in het Kleinsman Dental Center besloot ik dat ook maar te doen. De prijzen lagen niet hoger dan mijn tandarts in de buurt en als het goed genoeg is voor hen zal dat wel kwaliteit zijn zeker! Ik kan je vertellen dat mijn beslissing om dat te doen er één van de beste uit mijn leven is.

Ik ben een echt warhoofd en had tijdens mijn intake gesprek (ik had last van aanhoudende tandpijn) het verkeerde uur opgeschreven. Met andere woorden kwam ik dus een uur te laat aan. Ik stelde voor terug te komen maar het personeel daar stelde me gerust en vond toch de plaats om mijn gesprek plaats te laten vinden die dag. En dat zonder verwijten te maken: heel erg vriendelijk! Het intake gesprek begon met een echt gesprek waarin de goede dokter me gerust kon stellen en vriendelijk vroeg om mijn verhaal. Pas nadien werden er foto’s genomen op basis van wat ik wou en kon ik al gelijk zien via echt wonderbaarlijke technologie wat er zou gedaan orden.

Ik maakte een afspraak en na een simpele ingreep was ik eigenlijk totaal verlost van mijn tandpijn. Wat voor mij dan ook ontzettend positief was aan het Kleinsman Dental Center (te bereiken via Kleinsman.de!) is dat er echt naar mij werd geluisterd. Dat ze me vriendelijk te woord stonden. Echt super!