Een snelcursus van Rijschool Kooiman voor echte doorzetters

Bij Rijschool Kooiman kan je terecht voor verschillende cursussen. Of je nu gewoon elke week wilt lessen of gaat voor een spoedcursus, snelcursus of opfriscursus. Rijschool Kooiman heeft rijlessen voor iedereen. Op de website vind je meer informatie.

Waarom een snelcursus

Een snelcursus rijbewijs is handig als je bijvoorbeeld je rijbewijs nodig hebt voor je nieuwe baan. Ook als je vakantie hebt en nu tijd hebt om je rijbewijs te halen is een snelcursus ideaal. Je kunt je op die manier volledig concentreren op de rijlessen. Tussen de lessen door is het belangrijk om te ontspannen en uit te rusten.
Als je al eerder rijlessen hebt gevolgd, hoef je niet meer opnieuw te beginnen, maar kan je een snelcursus doen. Tijdens een proefles maakt de instructeur van Rijschool Kooiman samen met jou een inschatting hoeveel lessen je nodig hebt. Het is mogelijk om in drie weken je rijbewijs te halen. Zo hebt je tijd om de lesstof te laten bezinken. Daarbij is het intensief genoeg om goed voorbereid aan de start te staan van je examen.

Voordelen snelcursus

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je snel je rijbewijs binnen hebt. Je hebt dus ook geen lange periode last van stress en spanningen, omdat je binnen drie weken alles achter de rug hebt.
Doordat je zo intensief lessen volgt, is een snelcursus ook vaak goedkoper. Het intensieve lessen zorgt ervoor dat er veel meer blijft hangen en zo haal je meer uit je les.

Theorie-certificaat

Voordat je aan een snelcursus begint, moet je eerst je theorie-certificaat behaald hebben. Op de website vind je hier meer informatie over.

Ben jij een echte doorzetter? Neem dan contact op met Rijschool Kooiman voor een proefles om te kijken of een snelcursus bij jou past.