Een ruim en voordelig huis kopen in Duitsland? Bekijk ons brede woningaanbod

Eigenlijk ben je een dief van je eigen portemonnee als je in de grensregio van Duitsland woont, maar niet de stap neemt om in Duitsland te gaan wonen. Duitse huizen zijn namelijk tot wel de helft goedkoper dan in Nederland, terwijl ook de hypotheken vaak gunstiger zijn. Maar natuurlijk is geld voor veel mensen, terecht, niet een hoofdmotief om de biezen te pakken en de grens met Duitsland over te steken. Vaak is dat werk of de aankoop van een vakantiewoning. En nog vaker een combinatie van factoren die het voor Nederlanders aantrekkelijk maakt om in Duitsland te gaan wonen. Wat maakt wonen in Duitsland zo ideaal? Waarom zou je via Hollandimmocenter.com eigenlijk een Duitse woning zoeken en kopen?

Kies voor ruimte en vrijheid
Wij van Hollandimmocenter merken dat veel emigranten, zeker mensen van middelbare of bejaarde leeftijd, aangeven dat – naast de goedkope huizenprijzen – de ruimte in Duitsland hen aanspreekt. Niet alleen zijn koopwoningen groter en ruimer dan bij ons, ook koop je voor minder geld een groter perceel. Natuur en weidse ruimte zijn in Duitsland nooit ver weg. Wil je dus de drukte ontvluchten, dan is een huis kopen in een rustige Duitse omgeving, ons aanbod op dit gebied is groot, een goede optie.

De Duitse levensstandaard is hoog
Wij Nederlanders denken vaak, met enige arrogantie, dat ons land het beste landje ter wereld is. Qua levensstandaard is dat zeker het geval. Maar Duitsland doet hierin niet voor Nederland onder. Sterker nog, als ervaren makelaars van Hollandimmocenter.com weten wij dat diverse zaken in Duitsland even goed of zelfs beter op orde zijn dan in Nederland. Zo is de gezondheidszorg bij onze buren van hoog niveau, ligt de kinderbijslag drie tot vier keer zo hoog en is de kwaliteit van het Duitse voedsel superieur. Ook autorijden is in Duitsland voordeliger dan hier: zowel de benzineprijzen als autoprijzen liggen lager.

Duitsers zijn vriendelijk en sociaal
Qua cultuur is emigratie naar Duitsland evenmin een grote schok. Zeker niet als je vlak over de grens gaat wonen. Duitsers zijn geen snauwers zoals wel wordt verondersteld, maar doorgaans vriendelijk, sociaal en correct. Zeker als je van een ontspannen leven houdt, de nodige privacy en van respect en correctheid, ben je bij onze oosterburen aan het juiste adres.

Een groot overzicht aan mooie en betaalbare Duitse woningen
Surf nu naar Hollandimmocenter.com om de mooiste, voordeligste en beste huizen in heel Duitsland te bekijken. Bel gerust als je vragen hebt, dan helpen wij je adequaat en snel verder.