Een opfriscursus autorijden volg je op je eigen tempo bij Rijschool Kooiman

Wat de reden is om een opfriscursus autorijden te volgen, is voor iedereen natuurlijk weer anders. De een heeft een (ernstig) ongeluk gehad en heeft hierdoor veel angst gekregen op de weg en de ander heeft een lange tijd niet meer op de snelweg gereden, maar durft hierdoor niet meer het gaspedaal in te trappen. Wat je situatie ook is en wat voor angsten je ook hebt, Rijschool Kooiman heeft ruimschootse ervaring met verschillende soorten angst. Zo weet je dat je ook op jouw tempo weer de weg op durft en vol zelfvertrouwen achter het stuur kruipt.

Bekijk de verschillende soorten pakketten via Rijschoolkooiman.nl

Via Rijschoolkooiman.nl kun je rustig de mogelijkheden bekijken die er zijn op het gebied van de lespakketten die aangeboden worden. Het grote verschil in deze pakketten zijn het aantal lessen die je kunt volgen. De een heeft namelijk voldoende aan een pakket van vijf lessen, terwijl de ander iets meer begeleiding nodig heeft en meer baat gaat hebben bij een pakket van 10 lessen. Voor wat voor pakket je ook kiest, je bent er te allen tijde van verzekerd dat persoonlijke aandacht en in je eigen tempo lessen centraal staan.

Boek een proefles en krijg advies op maat over jouw rijstijl

Voordat je een van de pakketten gaat kopen, is het verstandig om een proefles aan te vragen bij Rijschool Kooiman. Tijdens deze les krijgt de instructeur een helder beeld van hoe het gaat en je bent nergens aan verbonden. Lijkt deze les je wel wat of heb je vragen over een van de pakketten? Neem gerust eens een keer contact op en laat je vrijblijvend informeren door Rijschool Kooiman. Jij wilt toch ook weer vol zelfvertrouwen de weg op kunnen gaan?