Een geweldige indruk van Rijschool Wildenberg

Het is van jongs af aan altijd een droom geweest om zelf auto te kunnen rijden. Toen ik 18 was, had ik genoeg gespaard om aan rijlessen te beginnen en ik kon niet wachten. Na enige zoektocht online kwam ik uit bij Rijschool Wildenberg. Deze reed bij mij in de buurt in Eindhoven en de site zag er veelbelovend uit. Ik maakte een belletje en kon diezelfde week nog een proefles rijden.

Geweldige eerste indruk
Mijn eerste proefles vond ik toch nog best spannend. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten en was verbaasd dat ik al direct achter het stuur kon. Ik reed zo mijn eigen straat uit. De eerste proefles was een geweldige ervaring. Ik werd volledig geholpen en kreeg al veel basisvaardigheden uitgelegd. Het was een geweldige ervaring om direct al zelf te rijden. Mijn instructeur was zowel professioneel als erg vriendelijk. Ik had gelijk een goed gevoel bij deze rijschool. Aan het einde van de proefles kreeg ik meer te horen over de gang van zaken en de pakketten die ik kon kiezen. Ik mocht hier gewoon nog over nadenken en kon later contact opnemen.

Handige rijplanner
De dag na mijn proefles heb ik gelijk contact opgenomen om een pakket af te sluiten. Vervolgens kon ik gewoon in de rijplanner van Rijschool Wildenberg en mijn eigen lessen plannen en inzien. Dit is superhandig want zo kun je het exact plannen hoe het jou uitkomt.

Theorie
Het lessen was een leuke ervaring. Ik ging iedere les met sprongen voorruit. De theorie daarentegen vond ik behoorlijk lastig. Gelukkig werd ik ook daarbij geholpen en kon ik gebruik maken van de online tool van Rijschool Wildenberg. Hier kon ik eindeloos oefenen en zo toch snel slagen voor mijn theorie-examen.

Ik ben uiteindelijk in één keer geslaagd voor mijn rijexamen en dat heb ik echt te danken aan mijn rijschool. Rijschool Wildenberg kan ik daarom enorm aanbevelen. Ze bieden professionele rijlessen en hebben vriendelijke instructeurs die echt voor je klaarstaan. Ik werd zowel op theorie gebied als op praktijk gebied enorm goed geholpen. Ik kan nu zelfverzekerd de weg op met mijn rijbewijs op zak.