Dit is mijn favoriete trui voor de winter

Net zoals veel andere mensen vind ook ik het erg jammer dat de zomer nu echt afgelopen is. Toch heb ik aan de andere kant ook weer veel zin in de herfst, want op koudere dagen kan ik weer kaarsjes aansteken, warme chocomelk drinken en warme truien dragen! Zo heb ik laatst bij Pauw.com weer een prachtige wollen trui gekocht van het merk Odeeh. Ik kende dit merk eigenlijk helemaal niet voordat ik deze trui kocht, maar ik sta altijd open voor nieuwe merken wanneer het om kleding gaat. Als het bij Pauw verkocht wordt, dan vertrouw ik het sowieso wel want zij verkopen heel veel mooie merken die echt in mijn modestraatje passen. Sinds ik de trui heb, draag ik hem het liefst iedere dag want hij zit echt heerlijk!

De trui heeft een groene kleur (ook wel “mint” genoemd) en dat sprak me meteen aan, want ik had nog geen groene trui in mijn kast hangen. Ik twijfelde eerst nog of ik wel voor deze kleur moest gaan, omdat ik een beetje bang was dat ik hem misschien moeilijk zou kunnen combineren met andere kledingstukken mijn kast. Gelukkig is dit absoluut niet het geval en kan ik deze groene trui juist bij vrijwel alles dragen! De groene tint staat heel mooi bij allerlei andere kleuren zoals denimblauw, zwart of bruin, dus ik kan de trui gerust met mijn favoriete spijkerbroek en leren laarzen combineren. Verder heb ik al genoeg zwarte, grijze en donkerblauwe truien in mijn kast hangen, dus een groen exemplaar is een welkome afwisseling. Naast de mooie kleur heeft deze Odeeh trui ook een goede pasvorm. De trui valt losjes (maar niet lomp!) om mijn lichaam heen en zit heel comfortabel. Het materiaal is enorm zacht, want de trui is gemaakt van 100% lamswol en voelt dus zeer luxueus aan. Een andere fijne bijkomstigheid is dat de trui niet kriebelt. Ik ben dus echt heel erg blij met deze Odeeh trui en ik houd dit merk voortaan zeker in de gaten als ik weer ga shoppen voor nieuwe kleding!