De lange blazer die aan al je verwachtingen zal voldoen!

Lange blazerKort geleden is er een nieuwe lange blazer toegevoegd aan de collectie van pauw.com gekocht en die wil je hebben! De blazer is stijlvol, modern en toch tijdloos. De blazer heeft een slank silhouet en een mooie pasvorm. Hierdoor kun je je normale maat bestellen en deze past altijd. Omdat de blazer langer is dan een reguliere blazer, valt hij mooi over de rand van de broek of rok en is hij geschikt voor ieder lichaamstype.

De blazer is gemaakt van duurzaam materiaal wat hem een chique en stijlvolle uitstraling geeft. Het materiaal blijft goed behouden na veelvuldig dragen en reinigen. De blazer bevat niet veel poespas maar aan de details is zeker wel aandacht besteed. Dit maakt de blazer modern en toch tijdloos. De blazer is niet alleen geschikt voor het komende seizoen, maar kan eindeloos gedragen worden door de jaren heen.

De blazer is makkelijk te combineren door de mooie pasvorm en tijdloze uitstraling. Mede dankzij het duurzame materiaal en het stijlvolle design kan de blazer gebruikt worden voor een business meeting, een feestje, op een mooie jeans of als jack voor de ietwat koudere dagen. Het is alsof de lange blazer zich aanpast aan je outfit. Draag je het met een nette pantalon of kokerrok, dan geeft het een zakelijke look waardoor je door iedere klant of relatie serieus genomen zal worden. Draag je de blazer met een donkere jeans of liever een ripped jeans en een mooie bijpassende pump of stoere sneaker, dan geeft de blazer je look een stoere elegante, stijlvolle of stoere afwerking.

Daar komt nog bij dat het bestelproces via pauw.com erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig is. De lange blazer kun je gemakkelijk in het winkelmandje plaatsen. Door de mooie en representatieve foto’s van de blazer kun je goed inschatten welke maat je dient te kiezen. De lange plazer wordt in een mooi pakketje bezorgd, waardoor het bestelproces en levering van je nieuwe kledingstuk al een feestje is!