Blij met het natuurlijke eindresultaat

Ik sport mijn hele leven lang al veel, maar daardoor heeft mijn gebit wel wat te verduren. Na een paar ongelukjes ben ik stukjes van mijn tanden verloren. Mijn gebruikelijke tandarts heeft de tanden zo goed mogelijk proberen te herstellen, maar ik was nooit blij met het eindresultaat. Er was altijd een verkleuring zichtbaar en mijn tanden voelden bovendien niet echt sterk aan. Dat is de reden waarom ik bij de kliniek van Richard Kleinsman terechtkwam. Ik zag op kleinsman.de.nl dat zij ervaring hebben met het herstellen van gebroken tanden. Na een eerste afspraak kwam ik al snel tot de conclusie dat deze tandartsen precies weten hoe ze een tand moeten restaureren. Ik had er vertrouwen in dat zij wisten hoe ze op de kleur en sterkte van mijn tanden moesten letten. Dat hebben ze ook bewezen, want mijn tanden zien er nu weer helemaal gezond en natuurlijk uit. Het probleem is voor een groot deel opgelost met facings. Deze voelen gewoon als mijn natuurlijke tanden aan en zijn ook nog eens heel sterk. Dankzij de goede werkwijze van de tandartsen bij kleinsman.de/nl ziet mijn gebit er eindelijk weer uit zoals het hoort!