Altijd fashionable binnen én buiten de sportschool!

Een van mijn grootste hobby’s is sporten, dus ik ben erg vaak in mijn sportkleding te vinden. Vroeger maakte het me niet zoveel uit hoe ik eruit zag in de sportschool, maar tegenwoordig doe ik wat meer mijn best om er goed uit te zien. Zo heb ik mijn mooiste sportkleding gevonden bij GorillaWear.com! Laatst heb ik hier dan ook weer een grote bestelling geplaatst en kan ik weer een aantal mooie tank tops aan mijn kledingkast toevoegen.

Gorilla Wear is echt een geweldig merk, omdat de sportkleren er niet alleen leuk uitzien, maar ook nog eens zeer functioneel zijn. Ze maken echt mijn favoriete tank tops om in te sporten, want ze zitten erg lekker en kruipen niet omhoog tijdens je workouts. Je kan dus moeiteloos burpees doen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je ineens in je blote buik staat. Verder zijn de tank tops erg mooi getailleerd rond je middel, waardoor je er slanker en fitter uit komt te zien als je ze aanhebt. Ook komen de tops in de leukste kleurtjes en designs en kan je ze ook buiten de sportschool aan en bijvoorbeeld met jeans combineren voor een casual look. De stof van de tank tops zijn gemaakt van een luchtdoorlatend materiaal, dus het voelt helemaal niet vies of plakkerig aan als je flink hebt lopen sporten of zweten. Dit maakt Gorilla Wear dus ook geschikt om aan te doen als je bijvoorbeeld op vakantie bent naar een warm land. Zo nam ik ook mijn Gorilla Wear tops mee op vakantie naar Bali en heb ik ze bijna iedere dag aangehad! Je merkt niet eens dat je stiekem sportkleren aanhebt, want de tank tops zijn erg leuk af te stylen met mooie rokjes, shorts en sandaaltjes.

Tenslotte wil ik er ook even bij zeggen dat de kwaliteit van de tank tops supergoed is. Ik was de tops namelijk regelmatig omdat ik vijf tot zes keer per week sport, maar ze blijven er als nieuw uitzien. De kleuren en de pasvorm veranderen niet, dus je kunt ze zorgeloos in de wasmachine blijven stoppen en er altijd fashionable uit blijven zien!